omslagsbild_valkommen

Det går undan där ute! Varje vecka postar jag de senaste nyheterna inom sociala medier och PR. Har DU koll på hur dessa påverkar ditt företags närvaro på sociala medier, eller hur du skulle kunna utnyttja det? Om inte. Jag vet!

Sociala medier – Start up

Målgrupp: För dig som vill börja använda sociala medier strategiskt.
Tid: Halvdag
Innehåll: Vi går igenom de mest populära sociala mediekanalerna idag och hur de används samt vad som kännetecknar dom. Du får konkreta verktyg för att börja jobba mer strategiskt med dina sociala medier. Och tillsammans skapar vi en grund för en social mediestrategi.

Sociala medier – Up and running

Målgrupp: För dig som jobbar inom marknadsföring eller kommunikation.
Tid: Halvdag
Innehåll: Vi fokuserar på hur mätning och analys får effekten att öka. Att skapa effektiv marknadsföring med Facebook Ads. Vi gör en framtidsspaning för att spåna efter nya möjligheter. Och gå igenom och analyserar framgångsrika casestudier.

Bli ett Instagram proffs!

Målgrupp: För dig som jobbat med Facebook innan och vill utveckla närvaron med Instagram
Tid: Halvdag
Innehåll: Efter kursen kommer du ha lärt dig hur du bäst skapar innehåll för Instagram, hur hashtags fungerar och hur du kan utnyttja dessa, hur du kan sammanläka ditt Facebook konto med Instagram och till sista hur du skapar engagemang med dina följare.

Snapchat för nybörjare

Målgrupp: För dig som är nyfiken eller nybörjare på Snapchat
Tid: Halvdag
Innehåll: Vi skapar konton till alla i gruppen så man praktsikt kan testa på varandra. Efter kursen kommer du ha lärt dig hur Snapchat fungerar dess funktioner samt ”lifehacks”. Du kommer att få jobba med ett praktiskt case där du skapar en Snapchat strategi samt innehåll.

LinkedIn utbildning

Upptäck vad världens största affärsnätverk har att erbjuda!
Tillsammans går vi igenom hur LinkedIn fungerar, hur man kan utnyttja det på bästa sätt och hur man skapar en optima profil.

LinkedIn – Nybörjare
Målgrupp: För dig som är nyfiken på LinkedIn men som inte har startat ett konto än.
Tid: Halvdag
Innehåll: Vi går igenom de grundläggande funktionerna och verktygen.

LinkedIn – Stjärna
Målgrupp: Du kan de grundläggande funktionerna och har påbörjat en profil.
Tid: Halvdag
Innehåll: Maximera din närvaro på LinkedIn!

Social mediestrategi

Tillsammans med företagets ansvariga för marknadsföring och kommunikation undsätter vi tre timmar för att skapa företagets strategi i sociala medier. Vi går igenom mål, kanalval, produktområden, innehåll och mätning för att erhålla bästa möjliga effekt för företagets närvaro på sociala medier, samt att upprätthålla en konsekvent aktivitet på företagets utvalda sociala mediekanaler.

Tid: Halvdag

Kontakta mig för prisförslag!