IMG_4822_small

 

Se möjligheterna med det kommunikationssamhället! Nedan listar jag olika föreläsningar som informerar och inspirerar dig att se möjligheterna med den nya digitala världen!

Föreläsningar

Dagens möjligheter och morgondagens utmaningar med sociala medier.

Målgrupp: Alla
Tid: 1 tim
Innehåll: En inspirationsföreläsning där vi sneglar tillbaka på hur kommunikationssamhället såg ut och hur det utvecklats i raketfart. Vi pratar kring kommunikation/sociala medier och unga. Hur deras digitala värld är den riktiga världen men för deras föräldrar som betyder den digitala världen något besvärligt. Hur man väljer att se möjligheter med sociala medier istället för att tvingas anpassas. Samt hur man bygger ett socialt varumärke!

Så förändras vårt sätt att kommunicera, och hur det påverkar ditt företag.

Målgrupp: Alla
Tid: 2 tim
Innehåll: Vi går från ett produktsamhälle till tjänstesamhälle. Våra beteenden har snabbt förändras med nya tekniker och kanaler. Hur påverkar detta företag. Och vart är vi på väg? En föreläsning om verkligheten presenterad med alla dess svårigheter och möjligheter. Det är du som bestämmer vart informationen tar dig

Att bygga varumärke med hjälp av sociala medier och marknads PR.

Målgrupp: Företagare med inga eller få anställda, nystartade företag, jobbsökande.
Tid: 2 tim
Innehåll: Hur kan man med hjälp av sociala medier finna kunder? Och hur påverkas mitt egna varumärke med mitt företags och kan jag med hjälp av sociala medier få vilket jobb jag vill? Föreläsningen som ger konkreta tips på hur man med hjälp av sociala medier kan bli ett PR proffs, hitta kunder få stjärnstatus eller finna drömjobbet!

”Från student till att ha en av Karlstads största gallerior som kund”.

Jag berättar min egna resa från student till egen företagare. Hur jag med hjälp av sociala medier byggde mitt varumärke, hittade kunder och byggde ett stort kontaktnät.
Tid: 1 tim

Coaching

Att ha någon som bollplank och fråga om råd på vägen brukar vara uppskattat! Jag finns där för dig för snabb återkoppling och råd när du behöver.

Coachning kan även ske kontinuerlig månad eller halvårsvis för att vidareutveckla er närvaro i social medier.

Kontakta mig för detaljerat upplägg och prisförslag!