IMG_5269 kopia_small

Som konsult inom sociala medier & PR hjälper jag företag att effektivt nå framgång i sociala medier och kring företagets PR aktiviteter. Genom coachning, strategisk rådgivning och utbildning kan företaget utveckla och effektivisera sin marknadsföring och kommunikation i sociala medier och PR.

Såhär tycker jag man jobbar bäst med sin kommunikation!

Strategi

Allt börjar med en bra strategi! Grunden till ett bra utfört arbete ligger i planering. Att sluta chansa och ta reda på fakta samt arbeta mot uppsatta mål kommer ge ditt företag en skjuts framåt!

Plan

Många kan skriva och desto fler kan nog prata, men det är färre än man tror som faktiskt får saker att hända på riktigt! Låt inte strategin eller varumärkesarbetet gå till spillo! Skapa en plan för företaget. T.ex. en workshop för att komma igång. Ha din strategi klar så skapar vi en handlingsplan som får er att sätta fart och komma igång!

Inspiration

Sluta aldrig inspireras. I dagens kommunikationssamhälle går det alldeles för snabbt för att stanna upp och sluta utvecklats. Vi behöver ständigt fyllas med information, kunskaper och inspiration för att fortsätta leverera på topp!