omslagsbild_valkommen

Vad roligt att du hittade hit!

Cecilia Victoria Åslund heter jag och jobbar som konsult inom sociala medier.
Jag startade min firma i Karlstad juni 2013, och har sedan dess haft nöjet att jobba med massor av spännande företag, samt utbildat och föreläst om sociala medier och det nya kommunikationssamhället!

Jag är utbildad på Affärshögskolan inom marknadsföring och Berghs School of Communication inom Marknads PR.

Jag sitter även som Ordförande i Marknadsföreningen i Värmland sedan 2015.

Vill ni ha fler uppdateringar om sociala medier så rekommenderar jag att ni även följer mig på Twitter där intressanta länkar delas kring sociala medier.

Vad gör en konsult inom sociala medier?

Jag började att jobba med sociala medier och stötta företag när många frågade efter råd och tips om hur de skulle uppnå effekt av sin närvaro på sociala medier.

Och det är just så. Alla ska finnas på sociala medier, men hur får man egentligen någon effekt?

Sociala medier är ett fantastiskt verktyg för både privatpersoner och företag att utnyttja. Jobbsökande kan finna jobb de annars aldrig skulle ha hittat, egenföretagaren kan bygga och utvidga sitt nätverk och för stora företag är det en möjlighet att kostnadseffektivt marknadsföra sig och ha en nära kontakt med sina kunder.

Men allt kräver en bra och genomtänkt strategi. Och det kan vara svårt att veta vart man ska börja. Vilka kanaler ska man satsa på? Vilket innehåll ska jag posta? Hur får man längst räckvidd? Hur mäter man effekt? Osv..

Som social mediekonsult hjälper jag företag att effektivt nå framgång i sociala medier. Genom cochning, strategisk rådgivning och utbildning kan företaget sedan utveckla och effektivisera sin marknadsföring och kommunikation i sociala medier.

Kontakta mig gärna om du är nyfiken på vad det kan innebära för dig!
Axplock med kunder jag jobbat med: Certina Sverige, Great Security, Valvet Karlstad och OK Värmland.